Wynn Macau akan menamatkan perjanjian junket menjelang akhir tahun
Toto

Wynn Macau akan menamatkan perjanjian junket menjelang akhir tahun

Wynn Macau akan menamatkan hubungan junketnya menjelang akhir tahun ini, kata Pengarah Eksekutif Linda Chen.

Macao Daily berbahasa Cina melaporkan bahawa Chen berkata bahawa penamatan perjanjian dengan penganjur permainan VIP pihak ketiga adalah https://gatesofolympus.one/ “kondusif untuk pembangunan jangka panjang dan sihat Macao.”

Chen berkata bahawa pasaran besar-besaran bertanggungjawab untuk tiga perempat daripada jumlah keputusan permainannya pada 2021. Dia berkata bahawa Wynn akan menumpukan pada membangunkan segmen ini manakala https://sbobet.bond/ bilik VIP akan ditukar kepada apa yang beliau sifatkan sebagai “kemudahan pengalaman yang pelbagai”.

Sands China dan Melco Resorts juga dilaporkan akan menutup bilik VIP mereka, berikutan keruntuhan kumpulan junket Suncity susulan penahanan pengasasnya, Alvin Chau, atas tuduhan pengubahan wang haram dan menjalankan aktiviti https://angkasdy.xyz/ perjudian haram. Bagaimanapun, SJM Resorts dan Galaxy Entertainment Group difahamkan masih belum mengambil tindakan untuk mengubah model perniagaan mereka.

Setiausaha Ekonomi dan Kewangan Lei Wai Nong telah menyatakan bahawa junket boleh terus beroperasi jika ia “memenuhi semua keperluan undang-undang”.