Apparat Gaming lan Rootz Tim kanggo Konten ing Jerman
Toto

Apparat Gaming lan Rootz Tim kanggo Konten ing Jerman

Apparat Gaming , perusahaan sing wis darmabakti dhewe kanggo mbangun produk iGaming kanthi cetha ” Logat Jerman ,” wis mlebu isi anyar dasi-up karo Rootz , operator penting sing paling anyar kanggo nggabungake dhaftar supplier Hongkong Prize partners. Thanks kanggo kesepakatan iki, pemain ing Rootz bakal duwe akses menyang game casino online sing beda lan menang penghargaan Apparat Gaming.

Apparat Gaming Dikenal Jeneng kanggo Pemain Jerman
Rootz dhewe bakal bisa kanggo disebaraké game liwat merek casino dhewe, kanggo wit Wildz Casino , Wheelz Casino lan Caxino Casino . Operator kasebut nemtokake wektu kemitraan kanthi sampurna amarga wis entuk lisensi kaping sepuluh kanggo nawakake layanan iGaming sing diatur ing Jerman, pasar sing diatur lan nguntungake ing Eropa.

Thanks kanggo tambahan saka judhul Apparat Gaming, Rootz ngrasa banget babagan sukses jangka panjang saka usaha Jerman. Apparat wis dikenal kanggo pemain lokal, menehi ngedongkrak tambahan kanggo Rootz. Pangembang punika laser-fokus ing ngirim generasi sabanjuré produk iGaming sing dirancang kanggo pas karo raos pamirsa Jerman liwat lan liwat.

Sawetara game sing luwih misuwur sing dikembangake dening perusahaan kalebu King of the Vikings , Total Eclipse , The Warlock’s Book lan Firaun Pragmatic Demo Princess , bebarengan karo Black Book of Pirates, lan liya-liyane. Ngomentari kemitraan iki, Apparat Gaming CPO Martin Frindt ngandika:

Iku apik kanggo ndeleng sing Rootz mangerténi basa kita ngomong lan wis milih kanggo nambah kita slot karo logat Jerman kanggo lobi game saka Wildz Casino , Caxino Casino lan Wheelz Casino merek.

Apparat Gaming CPO Martin Frindt
Frindt manteb ing ati ing sukses perusahaan slot lan hiburan kualitas padha kasedhiya kanggo pemain. Eksekutif dikonfirmasi sing Apparat iki stoked kanggo ndeleng Rootz Bukak karo produk iGaming perusahaan lan kabeh tim looking nerusake kanggo ndeleng carane sukses padha nindakake ing pasar.

Rootz Manteb ing Sukses Judhul
Rootz Kepala Casino Joakim Helenelund banget pleased karo Bukak ing pasar Jerman lan pilihan saka supplier lokal penting. “Apa cara sing luwih apik kanggo Keluaran Sidney menehi tandha rawuh ing pasar Jerman saka nggabungake Apparat portofolio slot ,”Ing Helenelund takon rhetorically.

Dheweke nandheske sing nyedhiyakake pemain kanthi konten sing paling apik minangka salah sawijining prioritas utama perusahaan lan tetep yakin manawa peluncuran game Apparat Gaming bakal dadi “slam dunk” kanggo operator.